کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی در تاریخ ۲ شهریور ۱۳۹۷ توسط موسسه علوم و صنایع غذایی مشهد با همکاری دانشگاه های ایران عراق و سوریه در شهر مشهد برگزار خواهد شد. این کنگره در راستای توسعه همکاری های علمی بین المللی و تبادل آخرین یافته های پژوهشی و دستاوردهای تحقیقاتی... ... بین اساتید و پژوهشگران جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه های کشورهای منطقه بویژه عراق و سوریه، اولین کنگره "توسعه همـکاری های علمی و منطقه ای با موضـوع علوم صنایع غذایی و کشاورزی" با همکاری و مشارکت علمی دانشگاه های عراق و سوریه در مرداد ماه 1397  برگزار می شود. این رویداد بر آن است تا تعاملات علمی و پژوهشی بین اساتید و دانشجویان کشورهای حاضر در مراسم را گسترش دهد. محورهای بخش صنایع غذاییØ     میکروبیولوژی در صنایع غذاییØ     بیوتکنولوژی در صنایع غذاییØ     شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذاییØ     روشهای نوین فرآوری در صنایع غذاییØ     روشهای نوین نگهداری مواد غذاییØ     تکنولوژی مواد غذاییØ     روشهای نوین پایش کیفیت مواد غذاییØ     بهداشت و ایمنی مواد غذاییØ     مهندسی مواد و طراحی صنایع غذاییØ     بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیتØ     فرآورده های غذایی ارگانیکØ     ریزپوشانی(میکروکپسولاسیون) در صنایع غذاییØ     فرآیندهای غشایی در صنایع غذاییØ     مدلسازی وبهینه سازی فرآیند در صنایع غذاییØ     بسته بندی در صنایع غذاییØ     روشهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعاتØ     بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذاییØ     تولید و ارزش غذایی محصولات بومیØ     راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذاییØ     نقش مدیریت در صنایع غذاییØ     غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیکØ     بهینه سازی و بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذاییØ     نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذاییØ     اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعهØ     کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنایع غذایی( میکرو،اولترا،نانو،اسمز معکوس و ...)Ø     استفاده از روشهای غیر حرارتی ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و ...)Ø     میکروکپسولاسیون در صنایع غذاییØ     غذاهای فراسودمندØ     کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذاییØ     امنیت و ایمنی موادغذاییØ     مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذاییØ     راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذاییØ     فرمولاسیون نوین مواد غذاییØ     نگهدارنده های طبیعی مواد غذاییØ     نانوکپسولاسیون و رهایش هوشمندØ     کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذاییØ     کاربرد شبکه های عصبی و پردازش تصویر در صنایع غذاییØ     سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی محورهای بخش کشاورزیØ     آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاکØ     آبیاری و زهکشیØ     بیوتکنولوژی کشاورزیØ     پدافند غیرعامل و امنیت زیستیØ     توسعه روستاییØ     تولیدات گیاهی و اگرواکولوژیکØ     جنگل و مرتع و بیابانØ     حشره شناسی کشاورزیØ     زراعت و اصلاح نباتاتØ     سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)Ø     شناسایی و مبارزه با علفهای هرزØ     علوم باغبانی و فضای سبزØ     علوم تکنولوژی نهال و بذرØ     علوم دام و دامپزشکیØ     علوم زیست شناسی(گیاهی / جانوری)Ø     علوم شیلات و آبزیانØ     فناوری های نوین در کشاورزیØ     محیط زیست و آمایش سرزمینØ     مدیریت ، اقتصاد ، ترویج و آموزشØ     مکانیزاسیون و مکانیک ماشینهای کشاورزیØ     هواشناسی کشاورزیØ     سایر زمینه های مرتبطمحورهای بخش محیط زیستØ     مدیریت محیط زیستØ     آلودگی محیط زیستØ     محیط زیست آبیØ     مهندسی محیط زیستØ     آموزش محیط زیستØ     محیط زیست انسانیØ     فناوری های نوین و پاک در محیط زیستØ     محیط زیست طبیعیØ     محیط زیست خشکی ارتباط با دبیرخانه کنفرانستلفن دبیرخانه: ۰۹۳۶۳۶۳۷۵۹۰-۰۵۱۳۵۰۰۳۲۰۷فکس دبیرخانه: ۰۲۱۸۹۷۷۶۲۲۰ایمیل: info@agro2018.comوب سایت: http://agro2018.com/fa/اطلاعات مهم کنفرانستاریخ برگزاری: ۲ شهریور ۱۳۹۷ تاریخ میلادی: 2018-08-24 مهلت ارسال اصل مقاله: ۱۳۹۷/۴/۳۰مهلت ثبت نام: ۱۳۹۷/۴/۳۰برگزار کننده: موسسه علوم و صنایع غذایی مشهد با همکاری سایر دانشگاه ها محل برگزاری همایش: شهر مشهدتاریخ درج سایت: شنبه، ۱۹ خرداد، ۱۳۹۷تعداد نمایش: ۱۰۱۳